Training

Train de Trainer Leerdoelen

Leer effectief doelen stellen. De training is met name voor (loopbaan)coaches en re-integratieprofessionals, die gecertificeerd worden om groepstrainingen te geven in het stellen van leerdoelen. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve interventie bij het zoeken naar (ander) werk. Accreditatie door het NIP.

Motivatietraining voor professionals

Een nuttige training voor iedereen die meer wil weten over hoe je anderen (zoals collega’s, werknemers en cliënten) kan motiveren.

Succes zonder stress

Wil je vooral goede prestaties leveren en laten zien wat je kunt? Vind je het vervelend om fouten te maken? Heb je last van prestatiedruk? In deze training leer je beter met faalervaringen om te gaan, met als resultaat dat je effectiever wordt in wat je doet en het met meer plezier doet.

Vitaliteitstraining: Energiek naar je werk

Leer je hoe je zelf (en je medewerkers) op een gezonde manier met druk om kunt gaan. Aan bod komt het herkennen van stress-signalen, kennis van en inzicht in de belangrijkste bronnen van stress en van vitaliteit, gezonde en ongezonde manieren van om gaan met druk, gedachten die helpen om stress te verlagen, inzichten in de eigen drijfveren en hun relatie tot stress, eigen maken van ontspanningstechnieken. En hoe je effectiever met je eigen energie en die van anderen om kunt gaan.

Maatwerk

In overleg kunnen er trainingen op maat gemaakt worden rondom de thema’s: psychische aandoeningen en werk, motivatie, omgaan met stress, vitaliteit en werken met leerdoelen.

Trainingen worden incompany aangeboden