Training

Succes zonder stress

Voor wie?
Wil je vooral goede prestaties leveren en laten zien wat je kunt? Vind je het vervelend om fouten te maken? Heb je last van prestatiedruk?

In deze training leer je beter met faalervaringen om te gaan, met als resultaat dat je effectiever wordt in wat je doet en het met meer plezier doet.

Inhoud
We zijn vaak gebrand op het behalen van goede prestaties. Fouten vermijden we liever omdat ze ons succes in de weg staan. Maar levert deze houding ten opzichte fouten wel een bijdrage aan ons succes? Is falen niet onlosmakelijk verbonden met het bereiken van succes? Faalervaringen kunnen bijvoorbeeld heel nuttig zijn wanneer je iets wilt leren of nog niet weet hoe je iets het beste kunt aanpakken.

In deze training leer je om anders naar fouten en faalervaringen te kijken. Wat is een fout eigenlijk? Wat zijn oorzaken van fouten? Maar ook je eigen gedachten en overtuigingen over succes en falen zijn belangrijk.

Deze theoretische inzichten worden vertaald naar praktische oefeningen, waarin je leert om je fouten beter te analyseren en oefent met gedachten/overtuigingen die helpen om beter met faalervaringen om te gaan. Ook oefen je met het stellen van doelen op een manier (leerdoel) die je helpt om langer gemotiveerd te blijven, creatiever te worden en beter om te kunnen gaan met tegenslagen.

Een leuke en leerzame training waarna je met nieuwe inzichten en praktische tips je volgende uitdagingen zal aangaan!

Je kunt hierna ook besluiten tot een vervolgtraining of persoonlijke coaching

Duur
1 dag

Kosten
In-company, op basis van offerte

Nog vragen? Stuur een mail naar info@fidare.nl